Swarovski Fall/Winter 2016-2017 Collection


Edelweiss Fancy Stone - aceasta piatra sofisticata captiveaza printr-un luciu plin de viata si stralucitor datorita partii foliate de pe spate. Piatra este de asemenea disponibila partial inghetata. Este disponibila si o baza care sa se potriveasca acestei forme.

Edelweiss Pendant - pandantivul este usor de folosit cu suport de pandantiv, tortite pentru cercei sau ace pentru cercei petru a crea baza perfecta pentru bijuterii uimitoare. Este disponibil si partial inghetat.

Edelwiss BeCharmed Pave Charm and Pendant - aceste frumuseti, BeCharmed-urile, cuprind cristale asezate manual. Sunt disponibile in 5 combinatii de culori care imita edelweiss-urile naturale. Vei iubi inalta calitate a lucrului manual de pe aceste comori.

Infinity Pendant - pandantivul Infinity cuprinde o taietura in relief care sigur va captiva. Poate fi aplicata usor pe un inel de pandantiv, pe un lant subtire sau pe alte accesorii. Folositi-l in proiecte de cusut, in lucrul cu sarme si altele. Gaurile mari si capetele rotunjite fac pandativul usor de aplicat oriunde.

Infinity Pave Pendant - acest pandantiv denota frumusete si perfectiune tehnologica. Are un design gratios si totusi modern, plin de stil sofisticat. Suprafata delicata de pavaj cu siguranta va uimi in orice design.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu