Buchete cu si din…. nasturi! - partea I



Daca intr-un aricol anterior am vorbit despre buchete confectionate din bijuterii, de aceasta data vorbim despre buchete confectionate din nasturi! Ceva cat se poate de original! Nu toate miresele folosesc flori naturale pentru buchetul de mireasa, cel pentru domnisarele de onoare sau de nasa, fie datorita faptului ca vor sa-l pastreze ca amintire pentru mult timp, fie pentru ca vor ceva unic. Dintre materialele folosite pentru florile din buchetul miresei se numara matasea, nasturii, brosele sau hartia, penele sau florile facute din pasla.

Pe site-urile de accesorii handmade, artizanii propun buchetele de mireasa realizate din zeci, chiar sute de nasturi

Poate fi realizat de oricine care are la dispozitie multi nasturi, cateva structuri de sarma si foarte multa rabdare. Este unul dintre cele mai inedite buchete existente. In functie de preferintele miresei, buchetul poate fi confectionat in diferite forme sau diferite culori. De regula, se cos cate trei nasturi unul peste altul si se mai adauga cate o margea sau un alt ornament, iar rezultatul este un buchet foarte vesel, original si unicat!

Poti, de asemenea, sa folosesti ca tematica pentru nunta ta, nastrele! Poti decora sala cu nasturi, poti face cocarda pentru mire si rude din nasturi… tortul il poti decora cu nasturi din martipan…iar lista poate continua!
Buchete din nasturi:

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu